Boodschappen week 33:

Vanmorgen weer lekker boodschappen gedaan met de kinderen. Deze keer lopend naar de winkel geweest met de trolley, het was vanmorgen heerlijk weer. Doordat ik vorige week heel veel boodschappen had gedaan, had ik nu niet zoveel nodig. Vandaar ook dat ik lopend ging. Anders is het gewoon niet mee te nemen of moet ik meerdere keren gaan. Maar wat hebben we nu allemaal gehaald voor boodschappen? Hieronder de foto’s:

brood, bollen, koek en snoep.
drinken en overig.
zuivel, vlees en kaas.
Aardappel, fruit en groente.

Wat eten wij deze week:
# Maandag: Lente ui soep met tosti.
# Dinsdag: Stamppot rauwe andijvie met spekjes en rookworst en een heerlijke dikke jus.
# Woensdag: Verse pasta voor de ouders en andere pasta voor de kinderen.
# Donderdag: Vlees, wortelen en aardappelkroketjes.
# Vrijdag: Pannenkoeken.
# Zaterdag: Bami met prei, kruiden en satesaus. Voor de volwassenen kipdrumsticks erbij en voor de kinderen een satéburger. Die houden niet van drumsticks helaas.
# Zondag: Patat en snacks.

Bovenstaand menu kan natuurlijk iets anders worden, dit aangezien ik morgen alweer 38 weken zwanger ben. Dus…..ieder moment kan ons baby’tje nu komen. Nu zijn we er klaar voor. Doordat de beide meiden nog niet boven sliepen (sinds afgelopen weekend wel), konden we de babykamer nog niet inrichten, aangezien ze daar nog sliepen. Gisteren heerlijk de babykamer helemaal ingericht en ingeruimd. Wel weer heel erg klein hoor, die kleding maat 50! Zo ontzettend schattig.

De grote vraag is natuurlijk: wat was ik voor alle boodschappen kwijt? Totaal was het €72,45 Dit is inclusief 65 koopzegels t.w.v. €6,50. Ook hebben we lege flessen ingeleverd, dit scheelde ons €1,50. Totaal hebben we dus €70,95 uitgegeven. Deze week hebben we het dus ruim gered met ons boodschappenbudget. Vorige week ging ik er best veel overheen, daarom zou ik een koopzegelboekje inleveren. Maar toen ik het totaalbedrag zag, was het naar mijn idee niet nodig. Dit aangezien ik volgende week vast ook wat minder nodig heb en dat het dan weer totaal uitkomt op €100,00 per week gemiddeld. Dat volle spaarzegelboekje gaat dus gewoon weer netjes terug in de kast :)!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s