Boodschappen en weekmenu week 43:

Het is wederom zondag. Dat betekend een boodschappenlijstje maken en een weekmenu. Vorige week heb ik boodschappen besteld. Hier kon ik geen koopzegels bij krijgen, wanneer de bezorger de boodschappen kwam brengen. Daarom ga ik morgen met de meiden naar de jumbo toe om de koopzegels te halen van mijn vorige bestelling & we doen dan gelijk de weekboodschappen. Morgen hebben de meiden namelijk vakantie van school :). Hieronder mijn boodschappenlijstjes:

boodschappenlijstje, jumbo week 43.
boodschappen week 43, albert heijn.

Deze week ga ik zowel naar de Albert Heijn als naar de Jumbo. Vorige week heb ik mijn weekbudget iets hoger gezet. Namelijk naar €120,00. Dit is gelijk te zien in mijn koopgedrag, want er staat erg veel op mijn lijstjes. Ook heb ik babyvoeding nodig voor onze jongste dochter. Dit haal ik bij de kruidvat. Dit kost €6,99 per pak. Hier koop ik deze week 2 pakken van.

Wat gaan wij eigenlijk allemaal eten aankomende week?:
# Maandag: Boerenkoolstamppot met spekjes en rookworst.
# Dinsdag: Vis (en slavink voor de middelste), sperziebonen en aardappelpartjes.
# Woensdag: Soep met een broodje.
# Donderdag: Pasta.
# Vrijdag: Bij oma & op mijn werk.
# Zaterdag: Chilli con carne.
# Zondag: Patat met snacks.

Aankomende week ga ik weer voor het eerst werken, sinds de komst van ons meisje. Heb hier erg veel zin in. In principe hoefde ik nog niet te gaan werken, maar wilde al eerder beginnen. Dan werk ik niet de uren die ik normaliter zou werken in de week, maar minder uren en neem ik de openstaande diensten die voor mij goed uitkomen met de oppas. Zo helpen “we” elkaar.

Ik ga toch de uitgave even bij elkaar optellen, al weet ik al dat ik over het weekbudget zin, ondanks de verhoging van het weekbudget. OEPS! Volgende week zal ik het teveel uitgegeven in mindering brengen van het nieuwe weekbudget.
# Kruidvat: € 14,00.
# Albert Heijn: € 47,56.
# Jumbo: € 70,25.
# Totaal: € 131,81.

Volgende week zal ik dus €120,00 – €11,81 = €108,19, te besteden hebben. Morgen dus lekker boodschappen doen. En ’s middags dus lekker de koopzegels plakken. Hele fijne (vakantie)week gewenst!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s