Tijdje stil geweest

Het is al een tijdje stil geweest op de blog. Dit komt door inmiddels de komst van ons 4e kindje. Daarbij is het gewoon druk als werkende moeder met een “groot” gezin.
Het woord groot zet ik tussen aanhalingstekens, aangezien ik het zelf niet als groot ervaar. Niet per se als druk. Maar….

Het is wel zo dat ik naast boodschappen, huishouden, de kids verzorgen, werken, etc. ook nog andere hobby’s erop na heb gehouden tijdens de corona periode.

Namelijk: diamant painten & netflix kijken. Met diamant painting heb ik mij eerlijk gezegd verkeken op de hoeveelheid werk dat erin zit. Met name omdat ik gelijk een grote diamant painting heb gekozen. 90x70cm. Inmiddels is de diamant painting af, maar nu staan er weer 3 fotoboeken in de wachtrij om gemaakt te worden ;). Gelukkig heb ik al 1 boek kunnen maken.

Zelf vind ik het belangrijk dat de kinderen mooie herinneringen hebben aan hun baby&kindertijd en dit vind ik mooi om te laten zien in fotoboeken. Zelf heb ik ook prachtige fotoboeken en vind het heerlijk om hier een dagje in te kijken.

Hebben jullie ook een druk gezinsleven en/of hobby’s overgehouden aan de corona periode? Ik lees het graag in de reacties.

De diamant painting die ik heb gemaakt, alleen dan “iets” kleiner.

Binnenkort zal ik wederom een bericht plaatsen, wat weer gaat over het onderwerp boodschappen en wat ons budget momenteel is, met 4 kinderen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s